Hvad er Xena?

Xena er en innovativ cloud-baseret løsning til virksomheder, der søger en enkel og effektiv måde at styre deres økonomi på. Med Xena kan du nemt håndtere fakturering, regnskab og lagerstyring på ét sted, og du kan tilpasse systemet til dine specifikke behov. Xena er intuitivt at bruge og har en brugervenlig grænseflade, der gør det let for dig og dine medarbejdere at komme i gang. Og med avancerede sikkerhedsfunktioner kan du være sikker på, at dine data altid er beskyttet. Med Xena økonomisystem kan du effektivisere din virksomheds økonomi og frigøre tid til at fokusere på det, der virkelig betyder noget - din forretning.

Hvordan virker Xena?

Xena  er en simpel og brugervenlig cloud-baseret løsning til din virksomheds økonomi. Med Xena kan du nemt oprette og sende fakturaer, registrere betalinger, føre regnskab og styre dit lager på ét sted. Du kan tilpasse systemet til dine specifikke behov, så det passer til din virksomheds størrelse og type. Xena fungerer i realtid, så du altid har det fulde overblik over din virksomheds økonomi, og du kan tilgå systemet fra hvor som helst og når som helst via internettet. Xena er også sikkerhedsbeskyttet og har avancerede funktioner til beskyttelse af dine data. Med Xena kan du optimere din virksomheds økonomi og fokusere på det, der virkelig betyder noget - din forretning.

CollecTech and Xena

Xena økonomisystem er en effektiv cloud-baseret løsning, der fungerer sømløst med CollecTech's inkassosystem. Med Xena og CollecTech kan du nemt og automatisk håndtere ubetalte fakturaer, opkrævninger og inkassosager på en integreret platform. Du kan oprette og sende fakturaer direkte fra Xena og overvåge dine kunders betalinger i realtid. Hvis der opstår ubetalte fakturaer, kan du nemt overføre sagen til CollecTech's inkassosystem og følge sagerne i realtid. Xena og CollecTech sikrer dig en effektiv og problemfri inkassoproces, der sparer dig tid og penge, og som giver dig den ro i sindet, du har brug for til at fokusere på din forretning.

Det er hurtigt og nemt

Ingen binding, opsig når som helst.
Start uden binding
eller ring til os på  56 94 99 99
Kræver ikke kreditkort
Ingen binding
Opsig når som helst

Hvad kunderne siger om os

"Systemet guidede mig gennem hele inkassoprocessen, og det gav mig mod på at gøre mere selv. 

Jeg valgte selv at føre inkassosager videre i Civilretten, og hidtil har vi enten opnået fine forlig eller vundet de sager, vi har håndteret selv. 
Advokater er alt for dyre, så nu sparer vi en masse penge ved at gøre det selv. 

Derudover giver det en stor tilfredsstillelse at kunne klare det selv.

Jeg ville ikke have taget det sidste skridt uden hjælp fra CollecTech, der hjalp os godt i gang."

Lone Krieger

Dansk Asfalt A/S