Et lille udvalg af vores samarbejdspartnere

e-conomic regnskabsprogram

Du kan integrere CollecTech med e-conomic regnskabprogram. Integrationen til CollecTech giver dig mulighed for at overføre dine forfaldne fakturaer fra e-conomic til din profil hos CollecTech, hvorefter du kan starte inkassoprocessen selv.

Dinero regnskabsprogram

Du kan integrere CollecTech  med Dineros regnskabprogram. Så er det muligt at overføre informationer derfra til CollecTech .

Billy økonomisystem

Hvis du bruger økonomisystemet Billy, så kan du integrere din bruger hos Billy med din CollecTech profil. Med integrationen får du mulighed for at overføre sager (ubetalte fakturaer) fra Billy, direkte til CollecTech .

Cereda brancheorganisation

Cereda (tidligere FFB) er en brancheorganisation indenfor regnskab og økonomi med over 450 medlemmer og flere kommer til hver dag. Cereda har lavet en samarbejdsaftale med CollecTech, så du som medlem kan få fordele her hos os.

Foreningen Danske Revisorer

Foreningen Danske Revisorer er Danmarks anden største brancheorganisation for revisorer, med små og mellemstore virksomheder som medlemmer. FDR har indgået en samarbejdsaftale med CollecTech, så vore medlemmer selv kan følge processen fra faktura til inkasso, til favorable priser.

FSR – danske revisorer

Der er indgået et samarbejde med gratis moduler og gode rabatter til deres FSRs medlemmer. FSR har, som en ny strategi overfor medlemmerne et ønske om at støtte op om de medlemmer, som har fokus på SMV-segmentet (små og mellemstore virksomheder med mindre end 250 fuldtidsansatte) med et medlemstilbud hos CollecTech.

Nogle af vores kunder

Arise Health logoThe Paak logoEphicient logo

Det er hurtigt og nemt

Ingen binding, opsig når som helst.
Start uden binding
eller ring til os på: 56 94 99 99
Kræver ikke kreditkort
Ingen binding
Opsig når som helst