Egen-inkasso

Inkasso behøver ikke at være en yderligere udgift på allerede tabte penge. CollecTech inkasso-platformen giver dig mulighed for at automatisere din inkassoinddrivelse, så du kan bruge din tid på andre ting.

Hvem kan lave inkasso?

Egen-inkasso betyder, at du kan håndtere inkassoprocessen internt i din virksomhed og undgå at betale gebyrer til eksterne inkassobureauer.

Dette giver dig ikke kun en økonomisk fordel, men også større kontrol over dine inddrivelsesprocesser og mulighed for at opbygge stærke kunderelationer baseret på tillid og dialog.

  • Du står selv for inddrivelsen

  • Behold 100% af hovedstolen

  • Automatisk inkasso inddrivelse

Det er hurtigt og nemt

Ingen binding, opsig når som helst.
Start uden binding
eller ring til os på  56 94 99 99
Kræver ikke kreditkort
Ingen binding
Opsig når som helst

Sådan starter du med inkasso

1.

Opret konto

2.

Opret en sag

3.

Systemet guider og hjælper

Tag kontrol over din inddrivelse

Egen-inkassoprocessen er gratis, og alle kan gøre det, men man skal overholde inkassolovgivningen. Med CollecTech kan du være sikker på, at platformen lever op til dansk lovgivning, og derfor kan du undgå at betale advokatsalær eller gebyrer til et inkassobureau.

Læs mere om hvordan CollecTech virker her.

Hvad er inkasso?

Inkasso er når en person eller virksomhed forsøger at få penge tilbage fra en anden person eller virksomhed, der ikke har betalt deres gæld. Inkassoprocessen indebærer typisk gentagne opfordringer til betaling, og kan involvere inkassobureauer eller advokater, der inddriver gælden på vegne af kreditor. Hvis skyldneren stadig ikke betaler, kan der tages retlige skridt for at inddrive pengene. Der findes både egen-inkasso og fremmedinkasso. Egen-inkasso er når en kreditor forsøger at inddrive gælden selv, mens fremmedinkasso er når inddrivelsen overlades til en ekstern inkassovirksomhed eller advokat.


Lad CollecTech hjælpe dig med din inkasso
Kontakt os

Har du styr på inkassolovgivningen

Det har vi - CollecTech guider dig igennem de lovmæssige krav og god inkassoskik, så du kan bruge din tid på noget andet.

Her er kan du finde inkassolovgivning.

Det er slut med at se inkasso som en udgift

Inkasso er ikke længere nødvendigvis en udgift for dig. Du har nu mulighed for at lovligt opkræve gebyrer for din tid og udgifter. Med CollecTechs automatiserede inkasso-platform kan du nemt tilføje gebyrer til din gæld, hvilket kan spare dig for besværlige processer og tidskrævende opgaver.

Normalt vil inkassovirksomheder tage omkring 10% af hovedstolen og det hele af alle andre gebyrer, men med CollecTech kan du beholde hele hovedstolen, alle rykkergebyrer, kompensationsgebyrer, renter og inkassogebyrer.

Eksempel:

Optimer din gældsinddrivelse med CollecTech

CollecTech er en online egen- inkasso software, der hjælper dig med at inddrive gæld på en nem og effektiv måde. Effektiv gældsinddrivelse kan være en udfordrende og tidskrævende opgave, men med CollecTech kan du få hjælp til at skrive rykkere og indsamling af ubetalte fakturaer, inddrivelsesbreve samt forhandle med skyldnere, så du kan inddrive din gæld hurtigere og nemmere. CollecTech er den ideelle løsning til virksomheder og privatpersoner, der ønsker at tage kontrol over deres gældsinddrivelse og spare tid og penge på at bruge en traditionel inkassovirksomhed. Med CollecTech kan du nemt optimere din gældsinddrivelse og sikre, at du får mest muligt tilbage fra dine skyldnere. Prøv CollecTech i dag og oplev fordelene ved en effektiv og brugervenlig egen-inkasso software.

Hvad kunderne siger om os

"Systemet guidede mig gennem hele inkassoprocessen, og det gav mig mod på at gøre mere selv. 

Jeg valgte selv at føre inkassosager videre i Civilretten, og hidtil har vi enten opnået fine forlig eller vundet de sager, vi har håndteret selv. 
Advokater er alt for dyre, så nu sparer vi en masse penge ved at gøre det selv. 

Derudover giver det en stor tilfredsstillelse at kunne klare det selv.

Jeg ville ikke have taget det sidste skridt uden hjælp fra CollecTech, der hjalp os godt i gang."

Lone Krieger

Dansk Asfalt A/S