Kunder

CollecTechs kunder er i trygge hænder, når det kommer til inddrivelse af gæld og håndtering af betalingsproblemer. Vores software  hjælper vores kunder med at få betalt deres ubetalte regninger og minimere risikoen for fremtidige tab. Vi tilbyder skræddersyede løsninger, der passer til vores kunders individuelle behov, og vi sørger altid for at opretholde et højt niveau af professionalisme og fortrolighed. Kontakt os i dag for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at håndtere dine betalingsproblemer.

Kontakt os

Nogle af vores kunder

Arise Health logoThe Paak logoEphicient logo
Jeg kunne ikke forestille mig en hverdag uden brug af CollecTech i vores virksomhed. Som det ser ud lige nu, er det en hovedingrediens i inddrivelsen hos os. Vi har ikke set andre portaler på markedet, der er lige så gode. Så det er helt sikkert, at vi fortsætter med at bruge jer!
Læs mere
Wicky Larsen - Bogholderchef
Købstædernes Forsikring
Jeg vil gerne rose e-inkasso Supporten, de er meget behjælpelig. Og er der noget jeg har spørgsmål til er Jenny virkelig også fantastisk – super god til at få løst problemet. Det er super at bruge CollecTech.
Jannie Larsen
CS Auto aps
Nemt, hurtigt, intuitivt og ikke mindst effektivt. Stor besparelse i forhold til tidligere anvendelse af advokater samt høj inddrivelses effekt.
Michael Hornskov
V-B / M. Hornskov
KÆMPE FAN!

Fantastisk produkt!
Meget brugervenligt og lige til at gå til med gode instruktionsvideo, hvis der opstår spørgsmål undervejs. Professionelt setup med færdige breve klar til at sende til skyldner.
Rune Bjerregaard
Randers
Jeg må rose for en let og forståelig løsning – det kun koster noget ved en reel inkasso forretning. Jeg har heldigvis kun måtte benytte mig at det fulde inkasso system få gange – men det dur også til retten.
Lars Henrik Monby
CEO, EasyTime

Det er hurtigt og nemt

Ingen binding, opsig når som helst.
Start uden binding
Kræver ikke kreditkort
Ingen binding
Opsig når som helst

Hvad kunderne siger om os

"Systemet guidede mig gennem hele inkassoprocessen, og det gav mig mod på at gøre mere selv. 

Jeg valgte selv at føre inkassosager videre i Civilretten, og hidtil har vi enten opnået fine forlig eller vundet de sager, vi har håndteret selv. 
Advokater er alt for dyre, så nu sparer vi en masse penge ved at gøre det selv. 

Derudover giver det en stor tilfredsstillelse at kunne klare det selv.

Jeg ville ikke have taget det sidste skridt uden hjælp fra CollecTech, der hjalp os godt i gang."

Lone Krieger

Dansk Asfalt A/S