Integrationer

Hurtig og nem oprettelse af sager via integration. Alle relevante oplysninger om skyldneren fra dit økonomisystem vil blive hentet og gemt i CollecTech, så du sparer tid og kan oprette en sag nemt og enkelt.

CollecTech integrationer

CollecTech har integration med følgende økonomisystemer: e-conomic, dinero, billy, Sport Solution, Xena, EG Notaplan og EG One. Dette gør det nemt og hurtigt for dig at oprette sager i CollecTech, da alle relevante oplysninger om skyldneren vil blive hentet og gemt automatisk fra dit økonomisystem. Integrationen mellem CollecTech og disse systemer sikrer en mere effektiv og enkel arbejdsgang for dig og din virksomhed.

Det er hurtigt og nemt

Ingen binding, opsig når som helst.
Start uden binding
eller ring til os på  56 94 99 99
Kræver ikke kreditkort
Ingen binding
Opsig når som helst

Dit økonomisystem er der ikke?

Hvis I ikke har en integration til jeres økonomisystem, kan I stadig drage fordel af CollecTech ved at indlæse en fil med alle relevante data. Vores system kan nemt importere filer, som I har trukket ud fra jeres økonomisystem, og bruge dem til at oprette skyldnere og sager i vores system. Dette giver jer mulighed for at arbejde mere effektivt og nøjagtigt, selvom I ikke har en fuld integration på plads.

Importer skyldneroplysninger nemt med CollecTechs filoverførsel

Importer skyldneroplysninger nemt og effektivt via filoverførsel hos CollecTech. Vores tilvalg gør det muligt at importere en fil med alle relevante data, som automatisk opretter sager i CollecTech. Bemærk venligst, at import af sager via fil kræver et tilkøb, og at korrekt indtastning af data i filen er nødvendigt.

Hvad kunderne siger om os

"Systemet guidede mig gennem hele inkassoprocessen, og det gav mig mod på at gøre mere selv. 

Jeg valgte selv at føre inkassosager videre i Civilretten, og hidtil har vi enten opnået fine forlig eller vundet de sager, vi har håndteret selv. 
Advokater er alt for dyre, så nu sparer vi en masse penge ved at gøre det selv. 

Derudover giver det en stor tilfredsstillelse at kunne klare det selv.

Jeg ville ikke have taget det sidste skridt uden hjælp fra CollecTech, der hjalp os godt i gang."

Lone Krieger

Dansk Asfalt A/S