Sådan virker det

1.

Opret konto

Opret din virksomhed med få klik

2.

Integrér

Integrer med dit økonomissystem

3.

Send

Systemet guider og hjælper

Det er hurtigt og nemt

Ingen binding, opsig når som helst.
Start uden binding
eller ring til os på  56 94 99 99
Kræver ikke kreditkort
Ingen binding
Opsig når som helst

1. Opret konto

Opret en konto her

Det er meget nemt og hurtigt at oprette en konto på vores hjemmeside. Der er kun to trin fra at oprette en konto til at oprette sager på kontoen. En bruger kan tilknyttes flere profiler, så du kan oprette en ny profil eller anmode om at blive tilknyttet en eksisterende profil, efter at du har oprettet en bruger. Når du har oprettet en bruger, skal du vælge, hvilken type konto du vil oprette. Du kan også oprette andre og flere konti senere.

2. Integrér

Læs mere

Det er nemt og hurtigt at tilføje en integration til CollecTech. Du skal blot vælge den ønskede integration og følge vejledningen. Du kan ofte også finde CollecTech i økonomisystemernes marked. Når integrationen er tilføjet, skal du vente et par minutter, alt afhængigt af hvor meget data der skal hentes, før dine data er tilgængelige i CollecTech.

3. Send inkassovarsel

Læs mere

Et inkassovarsel er en rykker, der varsler om, at sagen nu vil fortsætte med inkasso. Det er den sidste rykker, du sender. Du kan også vælge at sende et inkassovarsel som den første rykker, hvis du ved, at kunden vil have svært ved at betale eller har til hensigt at misbruge kreditten ved at undlade at betale. Du opretter et inkassovarsel på samme måde som en almindelig rykker.

Effektiv opfølgning på dine sager med CollecTechs multiopfølgningsmodul

Multiopfølgning er en hurtig og nem måde at følge op på dine sager på. Med vores multimodul kan du vælge handlinger og tidspunkter for afsendelse af dokumenter til skyldnere. Vores opbygning i steps gør det nemt at holde styr på de mange sager, du måske har. Det er vigtigt at vælge tidspunkter for afsendelse, hvor skyldner typisk modtager penge, som f.eks. løn, børnepenge eller feriepenge. Vores multimodul giver en overskuelig liste over de sager, der er valgt til afsendelse, og med oplysninger om sagsnummer, skyldner, hvilket dokument der sendes, hvad hovedstolen er samt en opfølgningsdato. Med vores multimodul kan du følge op på flere sager på en gang og spare tid i din egeninkasso-proces.

Hvad er CollecTech?

CollecTech er et online værktøj, der hjælper dig med at inddrive penge fra personer, der skylder dig penge. Det er nemt at bruge, og du behøver ikke kende til inkassoloven, da CollecTech guider dig gennem de lovmæssige krav og god inkassoskik. Du kan selv styre processen og vælge frister, renter og gebyrer, som du ønsker. CollecTech kan også sende påmindelser til dig om at tage de næste skridt i sagen. Det er nemt at oprette en sag i CollecTech, og du kan hurtigt opdatere eller vedligeholde dine sager.

Sådan fungerer integration i CollecTech

Integration betyder, at du kan oprette sager hurtigt og nemt ved at hente alle relevante oplysninger om skyldner fra dit økonomisystem og gemme dem i CollecTech. Du kan tilføje integrationen ved at følge vejledningen til din integration, som typisk kan findes i økonomisystemets marked. Efter integrationen er tilføjet, skal du vælge nogle filtre, f.eks. hvor mange rykkere kunden skal have fået, før den bliver hentet over i CollecTech. Når alt er klar, kan du importere data og oprette sagerne automatisk. I nogle tilfælde kan der dog være data, der ikke kan hentes, og du skal manuelt oprette dem. Det er også vigtigt at huske på, at CollecTech kun kan hente fakturaer, der er blevet afsendt til skyldner via økonomimodulet.

Hvad kunderne siger om os

"Systemet guidede mig gennem hele inkassoprocessen, og det gav mig mod på at gøre mere selv. 

Jeg valgte selv at føre inkassosager videre i Civilretten, og hidtil har vi enten opnået fine forlig eller vundet de sager, vi har håndteret selv. 
Advokater er alt for dyre, så nu sparer vi en masse penge ved at gøre det selv. 

Derudover giver det en stor tilfredsstillelse at kunne klare det selv.

Jeg ville ikke have taget det sidste skridt uden hjælp fra CollecTech, der hjalp os godt i gang."

Lone Krieger

Dansk Asfalt A/S