Fil import

Hvordan man importerer filer i CollecTech og automatiserer sagsoprettelsen.

Filoverførelse med CollecTech

CollecTech tilbyder en bekvem måde at importere skyldneroplysninger ved hjælp af filoverførsel. Dette giver vores kunder mulighed for at hente en fil med alle relevante oplysninger og oprette sager i CollecTech på en hurtig og enkel måde.

For at få adgang til denne funktion kræver det et tilkøb for vores licenskunder. Men når det er oprettet, vil I have adgang til en tidsbesparende metode til sagsoprettelse.

Optimer din filimport til CollecTech med vores brugervenlige vejledning

For at sikre en problemfri filoverførsel skal alle data være korrekt indtastet i filen, der skal importeres. Vores team hos CollecTech har udarbejdet en kort vejledning og forklaring af de data, der kan hentes via en fil. Derudover er det også muligt at omdøbe kolonnerne til tekster, der passer til jeres eget system.

Dette kan være en stor fordel, hvis jeres eget system kalder kolonnerne noget helt andet. Alt, hvad vi kræver, er besked om det, så vi kan opsætte filen korrekt.

Det er hurtigt og nemt

Ingen binding, opsig når som helst.
Start uden binding
eller ring til os på  56 94 99 99
Kræver ikke kreditkort
Ingen binding
Opsig når som helst

Automatisere sagsoprettelsen

Ved at bruge CollecTechs filimportfunktion kan I automatisere sagsoprettelsen og spare tid og ressourcer på manuelle indtastninger.

Kontakt os i dag for at høre mere om vores filimportfunktion og hvordan det kan hjælpe med at optimere jeres sagsbehandling.

Hvad kunderne siger om os

"Systemet guidede mig gennem hele inkassoprocessen, og det gav mig mod på at gøre mere selv. 

Jeg valgte selv at føre inkassosager videre i Civilretten, og hidtil har vi enten opnået fine forlig eller vundet de sager, vi har håndteret selv. 
Advokater er alt for dyre, så nu sparer vi en masse penge ved at gøre det selv. 

Derudover giver det en stor tilfredsstillelse at kunne klare det selv.

Jeg ville ikke have taget det sidste skridt uden hjælp fra CollecTech, der hjalp os godt i gang."

Lone Krieger

Dansk Asfalt A/S